Software

Software til administration af infoskærme:

PinToMind Infoskærm software, simpelt og nemt:

Med en PinToMind software løsning kan din organisation nemt administrer og bruge en infoskærme løsning, uden I har behov for en IT afdeling eller dedikeret marketing folk. Alle i organisation med basis PC viden kan oprette indhold, det tager kun få minutter fra man starter til det kan blive vist på infoskærmene. Resultatet er grafisk flot og vil fremstå professionelt. Det er nemt at oprette nyt indhold, eller man kan genbruge tidligere skabeloner og blot rette dem til. Mulighed for tidsstyring af hver side, bestemt tidsrum og/eller bestemte dage. Opret indhold som kun skal vises i feks. 1-3 dage, og derefter vil det forsvinde og der undgås gammelt ”nyt”. Indsæt egne billeder med tekst og grafik, eller kombiner nemt billeder og tekst uden brug af billede behandlings programmer eller lign. Dog er der stadig mulighed for brande sit firma med feks logo eller baggrunds billede via infoskærmen. Vis de seneste nyheder, hold jer opdateret med den nyeste branche viden via RSS feed, og hold øje med det alle taler om, vejret. Der findes mange muligheder med RSS feed, som også er brugbart hvor man har kunder eller besøgende hvor der kan være ventetid. PinToMind er en hosted løsning, så det kan tilgås alle steder hvor man kan logge ind via en web browser, og det er muligt at styrer flere infoskærme, også på forskellige lokationer.

PinToMind anbefales ikke hvis man ønsker grafisk avanceret løsning, da brugervenlighed er det vigtigst i denne løsning.

Vi synes det er nemt og enkelt, men prøv selv gratis i 30 dage. Tryk her og opret test konto/30-day free trial. Kræver ikke indtastning af kreditkort info.

Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål til PindToMind, eller hvis du er i tvivl om det lige kan det som du efterspørger.

 

Krav til hardware: er blot at det er af nyere dato og kan vise en hjemmeside, gerne Google Chrome. Men vi anbefaler klart at der bruges hardware som er lavet til professionelt 24/7 brug, og der kan med fordel bruges skærme som har indbygget HTML5-browser, derved slipper man for at have en PC tilsluttet. Hvis man har mange grafisk tunge slides eller en langsom/ustabil internet forbindelse kan det i nogle tilfælde være nødvendig at tilslutte en PC.

Men spørg gerne os om et tilbud, vi levere også hardware og installation af det.

Hjælp til opstart: PinToMind er nemt at gå til, men hvis ønskes kan vi tilbyde opstarts kursus med træning og tips til brug af softwaren, og evt. udarbejdelse af slides/templates som understøtter jeres nuværende design profil. Eller ideer til nyt.

Support: Gratis support via e-mail.

 

Sprog: Dansk, Engelsk, Norsk og Svensk.

Priser: Det starter fra ca. Dkr. 2.000.- pr. år for visning på en skærm. Der opkræves ikke moms, da betaling klares direkte på PinTominds Norske hjemmeside. 1 skærm er lig en web browser som viser indhold. Det er muligt at vise forskelligt indehold på hver skærm.

 

Pris grupper:

Start: Visning på 1 skærm, et bruger login, logo på skærm. ca. Dkr. 2.000.-

Plus: Visning på 3 skærme, 5 bruger login, logo på skærm. ca. Dkr. 3.700.-

Super: Visning på 5 skærme, 7 bruger login, uden logo. ca. Dkr. 6.200.-

Pro: Visning på 6 skærme, frit antal brugere, uden logo. ca. Dkr.7.600.-

På Start og Plus vil der være en diskret PinToMind logo i det ene hjørne. Kontakt os ved flere end 6 skærme.

Priser pr. år.

 

Bemærk: Priserne er omregnet fra Engelske pund, og er cirka Dkr. priser.

Er udregnet efter kurs 10,00.

Kontakt os på..

Telefon: +45 20 76 26 16

Mail: info@bmoving.dk

 

Eller her:

 
 
 
 
 

Bmoving.dk © 2016